italie vakantie

Alle accommodaties
 in Toscane

Toskana317  Kopieweb

 Bewonder Toscane

Toscane is een van de populairste regio's van Italië en ligt in midden Italië. Toscane is zowel met de auto als met het vliegtuig goed te bereiken. Zodra je er arriveert heb je al het idee dat de dagelijkse sleur ver achter je ligt. Het is een weidse streek met veel golvende heuvels, cipressen, zonnebloemen, wijngaarden en olijfbomen. Houd je van stedenschoon, dan haal je in ondermeer Florence, Siena, Lucca, Volterra, Grosetto en Montepulciano je hart op. Toscane is elk seizoen prachtig en is naast de zomervakantie, zeker uitstekend geschikt om ook in de voor en naseizoenen naar toe te gaan.
Meer infomatie over Toscane

De gastvrije mensen, het Middellandse Zeeklimaat, de natuur en de heerlijke wijnen en streekgerechten doen je er al gauw naar verlangen voor altijd in Toscane te blijven. Maak lange wandelingen of fietstochten over de Toscaanse heuvels – soms bergen – en door zondoorstoofde dorpjes. Vaak begint zo'n wandelroute gewoon achter het statige landhuis van de wijnboer waar je verblijft.

Om Toscane te bereiken kunt u het beste vliegen naar Pisa of Florence en een auto huren. Er zijn vluchten (Alitalia, KLM en Meridiana) vanaf Amsterdam, maar ook rechtstreekse vluchten vanaf eind maart tot eind oktober met Ryanair o.a. vanuit Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf-Weeze en Brussel. Met plezier geven wij u tips en informeren wij u over de verschillende actuele vluchtmogelijkheden, altijd kijkend naar uw persoonlijke wensen.


Love 4 Italy Tel. 06 27 241 919
webdesign : Inndesign | disclaimer | home | contact.